14 september introducé dag

Locatie: Ulicoten Prijs: 47,50

Omdat onze introducé lijst een stuk sneller groeide dan we vooraf hadden gedacht zijn we op zoek gegaan naar een manier om zoveel mogelijk mensen mee te nemen in één keer. We kamen al snel uit bij een introducé dag! Deze introducé dag organiseren we samen met de 13th Mountain Division.

Na een tijdje zoeken zijn we bij Airsoft Training Center aangekomen. Deze organisator heeft een locatie dicht bij de Belgische grens liggen. We verzamelen eerst bij Ulicoten (Nederland) en stappen dan de grens over om te gaan airsoften. Je hebt dus geen introducé pas nodig. We hebben samen met de 13th in overleg besloten dat we personen onder de 18 jaar uitnodigen als we nog plekken over hebben. Bij een eventueel volgend evenement zullen we dit misschien anders aanpakken.

introducedaginpost

Wat hebben we voor jullie geregeld?

We hebben bij Airsoft Training Center een speciale actie prijs voor jullie geregeld. Normaal gesproken kost het al gauw 60 tot 75 euro om een dag te airsoften. Airsoft Training Center heeft deze prijs speciaal voor deze dag verlaagd naar 47,50! Daar zitten 1000 bb’s en camouflage kleding bij in!

Er is plek voor 60 introducés. Jammer genoeg heeft ATC hun nieuwe website nog niet online, dus kunnen we jullie nog geen mogelijkheid geven om je nu al aan te melden. Om ervoor te zorgen dat het niet heel erg kort dag werd wilden we jullie alvast op de hoogte stellen van deze dag.

Als je interesse hebt vragen we je, aan te melden via dit formulier. Je komt dan op een speciale mailinglijst te staan die we gebruiken om jullie op de hoogte te houden. Zo krijg je automatisch een e-mail wanneer je je kunt aanmelden op deze toffe dag! LET OP! Dit geldt echter nog niet als een aanmelding voor het event. De planning is dat dit over twee weken kan.

Hoe ziet die dag er uit?

Om 09:30 moet iedereen aanwezig zijn in Ulicoten. Er kan dan omgekleed worden waarna we per huifkar naar het speelveld in België worden gebracht. Daar zal iedereen nog een korte briefing krijgen en ingedeeld worden in teams.
De dag zal beginnen met wat relatief simpele missies zoals team deathmatch en capture the flag. Zo heeft iedereen de tijd om te wennen aan het spel. Om 12:30 is er een pauze (er is eten en drinken te koop, maar eigen eten en drinken mag mee genomen worden) en om 13:00 gaan we weer verder.
In de middag proberen we als ACN en 13th Mountain groepjes introducés met ons mee te nemen en zullen we wat lastigere missies krijgen zoals VIP en Search and Destroy.
Na een paar missies zullen de squad-leaders wisselen omdat ACN en 13th een andere speelstijl hebben. ACN is wat meer casual terwijl 13th Mountain naar het military simulation neigt. Zo kan je als introducé gelijk zien wat je leuk vindt spelen!
Om 16:30 is het hele feest afgelopen en zou iedereen een top dag gehad moeten hebben!

We hopen zoveel mogelijk van jullie te zien op onze eerste introducé dag! Heb je interesse en wil je mee doen? Meld je dan aan op onze speciale mailinglijst, zodat we je kunnen benaderen zodra je je kunt aanmelden!

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Comments

 1. Bas de Munck says:

  Heb me denk ik al ingeschreven! Kheb er zin in! Zal jij er ook zijn, Jan?

 2. Rob wind says:

  Jan,

  Heb je al enig zicht op hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn.?
  ik heb me al enige tijd geleden aangemeld maar heb meerdere (3) die graag mee zouden willen.

  Groet, rob

  • Hi Rob, niemand is nog officieel aangemeld. Zodra het betalingssysteem online komt kan dat pas. Jammer genoeg had de organisator dit nog niet klaar staan. Zodra dat online komt krijg je een email en kun je je aanmelden.

 3. Bas de Munck says:

  Ik vraag me af, waar in Ulicoten ontmoeten we elkaar?

 4. hallo,

  ik ben sietse en ben 16 jaar ( in sep 17)

  ik vroeg me af of ik me dus dan ook kan inschrijven of dat er dan een volwassenen mee moet en of er een airsoft wapen bij zit

  mvg sietse

  • Hi Sietse,

   Dat is even afwachten of we het event vol krijgen met 18 jaar en ouder. Aangezien deze mensen na de 14e de sport kunnen oppakken in Nederland wilden we deze mensen voorrang geven op mensen die nog te jong zijn.

   Misschien bij een volgend evenement! Blijf het even in de gaten houden want misschien is er nog plek. Ik gok alleen dat het niet “nodig” zal zijn.

 5. hallo

  okey heel erg bedankt voor de reactie dan maar een jaartje wachten tot ik 18 ben

 6. Erg vet, jammer genoeg kan ik die dag niet mee.
  Ik hoop dat een volgende intro dag op een zondag gegeven kan worden.
  Zaterdags werk ik zelf namelijk 🙂
  Iig veel plezier de 14e mensen !

 7. het lijkt mij erg vet om hier aan mee te doen.
  ik zal nu al de dag vrij houden en miss mensen meenemen.

 8. lijkt me super vet om naar dit evenement te gaan
  zit alleen met vervoer (heb zelf nog geen rijbewijs en mijn ouders vinden het wat te ver om me ff te brengen) is er misschien iemand in de buurt van Groningen die ook naar dit evenement gaat en nog een plek in de auto heeft.

 9. Zijn de inschrijvingen (de daadwerkelijke) al open? Ik had me aangemeld op een nieuwsbrief ofzo, maar heb daarna niets meer gehoord

  • Nee jammer genoeg niet. De organisator krijgt zijn betalingssysteem niet op orde… We gaan jullie dit weekend een mail sturen over de inschrijvingen.

 10. Jeroen R. says:

  Hi Jan,

  Door een change of plans kan ik de 14e wel mee als introduce. Tenminste als jullie daar nog ruimte voor hebben. Ik heb eigen camo kleding en uitrusting, alleen geen AA. Hoe werkt het die dag? Krijgen introducees een AA te leen of moet die gehuurd worden? En loopt er een volwaardig lid met introducees mee in verband met het volwaardig lid worden van de introduce.
  Sorry voor alle vragen 😛
  Groetjes Jeroen (moet maar eens een nick gaan verzinnen, al die jeroennen hier)

  • Hi Jeroen,

   Cool! Maandag om 19:00 openen de inschrijvingen. Dan kun je je aanmelden. Voor 47,50 krijg je een apparaat en kleding (als je dat nodig hebt). Wees er op tijd bij want we hebben een hoop interesse en maar 60 plekken!

 11. Jeroen R. says:

  Ok dan! Zal m’n triggerfinger bij de verzendknop houden! Waar vind ik de aanmelding zelf trouwens? Dan zorg ik dat ik klaarzit!

 12. komt er ook nog iemand van 3Division kijken.
  ik woon namelijk in wierden (dicht bij Almelo) en als ik verder wil met airsoft dan is het voor mij het handigste als ik bij 3Division kan aanmelden als lid. dat is voor mij nogal wat dichterbij dan de rest.

Trackbacks

 1. […] post 14 september introducé dag appeared first on Airsoft Club […]

Laat je horen!

*