Airsoft proberen? Introducé dag op 29 oktober!

De tweede introductiedag van 2016 is een feit!

Omdat de vorige introductiedag een knaller is geworden, wilden we er graag nog één organiseren in 2016. Dit doen we weer samen met Cricital Hit Airsoft Events op hun locatie Dark Forest, in Ulicoten.

Wij zorgen weer voor een paar gave scenario’s en onze ACN leden gaan jullie weer begeleiden als Squadleaders en Commanders in het veld.

Toegang incl. een introductie pakket kost deze keer €47,50 en we hebben dit keer 80 introductie pakketten. Je hebt geen NABV pas nodig om met deze dag mee te doen.

Als je al wel beschikt over je eigen Airsoft Apparaat en kleding maar nog geen of weinig Airsoft ervaring hebt kun je je ook inschrijven. Dan betaal je alleen de toegang a €27,50.

De plaatsen zijn beperkt en vol=vol dus wees er snel bij.

Airsoft in Nederland en ook dit event is alleen toegestaan voor 18 jaar en ouder.

Als je een introductie pakket besteld bij Critical Hit krijg je een “leen replica & camo kleding 1000BBs en veiligheids bril”.

Verder raden we je aan om het volgende mee te nemen:

– Goeie stevige en hoge schoenen (die je enkels goed beschermen) met een diep profiel

– Reserve kleding en sokken

– Water (je kunt daar ook eten en drinken kopen maar zorg ervoor dat je de hele dag door drinkt, liefst water)

Wij hebben er in ieder geval weer heel veel zin in en staan weer klaar om jullie samen met Critical Hit een onvergetelijke Airsoft ervaring te bezorgen.

Inschrijven kan direct bij Critical Hit via deze link.

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Comments

 1. Hee goede middag,

  Ontzettend gaaf dat er weer een introducé dag is! Ik ben nu sinds een maandje me aan het verdiepen in de airsoft sport in Nederland. Beetje tutorials kijken en lezen en wat de verschillende aspecten zijn aan de replica’s en gear. Ik zou ontzettend graag mee doen aan deze dag, maar ik zit met het probleem van vervoer. Ik ben student en woonachtig in Utrecht en beschik niet over een auto en aangezien OV niet echt te doen is naar de locatie ben ik op zoek naar een lift die kant op.

  Wie o wie kan mij hierin helpen om mij naar mijn eerste echte contact met de airsoft wereld te brengen?

  Groeten,
  Jasper

 2. Kazimir Kingma says:

  Beste Jasper,
  Ik en Noah zijn ook studenten maar in Leeuwarden. Wij hebben ook nog geen vervoer gevonden op de dag zelf maar hebben al tickets. We zijn nu naar opties aan het kijken om eventuweel in de buurt van critical hit te slapen in een airBNB als we er een vinden. Moch je zelf nog een andere optie vinden en mochten er dan nog 2 enthosiaste studenten er bij kunnen, zou je ons dan ook kunnen informeeren?
  Vriendelijke groet,
  Kazimir

 3. Wim Delsing says:

  Deze komt nog net iets te vroeg, mogelijk dat 2017 mij ook het veld in trekt. Eerst nog een leuke assault riffle aanschaffen.

 4. Ik heb nog nooit airsoft geprobeerd kan ik een keer mee doen ik ben 10

Laat je horen!

*