Airsoft proberen op onze introducé dag!

Dit jaar staat onze introducé dag gepland op 28 oktober bij Gasselte (bekijk hier een video over deze locatie). In samenwerking met ACS is er plek voor 45 huurders en 45 beginners. In totaal dus 90 personen.

Heb jij nog nooit ge-airsoft? Heb je geen gear? Dan kan je voor 65 euro een set huren en airsoft proberen op onze introducé dag! Wij zorgen ervoor dat je ingedeeld word in een squad onder leiding van één van onze squadleaders. Die staan weer onder een bevelhebber. Samen zorgen zij ervoor dat je meer te doen hebt dan achter een boom zitten en wat BB’s schieten naar de tegenstander.
Uitdagende missies, samenwerken met andere squads en toffe acties zitten in je to-do lijst die dag ;). We laten je een airsoft dag zien zoals wij die zelf ook het liefst zien.

Heb jij nog niet veel airsoft ervaring? Zeg, 2 tot 3 skirms gedaan, maar wel je eigen gear, een NABV pas en een replica? Dan ben je ook van harte welkom. Een kaartje kost dan 30 euro. We willen starters ook graag op weg helpen. Je draait ook mee in onze squads en werkt mee om de missies te behalen voor die dag.

De planning voor deze dag is:

8:30u – Binnenloop
9:00u – Intro uitreiking kleding
9:30u – Inro uitreiking replica’s en briefing.
10:00 – briefing / start game
13:00 – Pauze
14:00 – Start middag
16:30 – Einde

Zorg dat je op tijd bent, we willen graag op tijd starten!

In de pauze is de bar geopend om een lunch te kopen. Ook de airsoft shop is geopend zodat je gelijk al een deel van je toekomstige gear kunt aanschaffen.

Wat tips om mee te nemen deze dag als je geen gear hebt:

 • Goede schoenen! Het liefst hoge schoenen die je enkels ondersteunen
 • Wat drinken voor tussendoor
 • Goed humeur ;)

Aanmelden voor zowel de introducés als de beginners kan via deze link:
https://www.airsoftcombatsupport.nl/product/acn/

We gaan er een toffe dag van maken! Tot de 28e!

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Comments

 1. ruben wehkamp says:

  waar is het precies het ligt toch in Drenthe maar waar moet je dan heen waar het evenement is je wordt wel gelinkt naar video maar niet precies waar het is?

  wil graag airsoft proberen

 2. Dylan H says:

  Kun je ook onder de 18 meedoen

  • Op dit moment is het vanaf 18 jaar pas legaal (ook als introducé) om te airsoften in Nederland. Ben je 16 jaar? Dan kun je nog naar open evenementen in België.

 3. jammer dat de huur kits uitverkocht waren moet ik weer wachten op de volgende intro dag en dan nog eerder aanmelden

Laat je horen!

*