Airsoft proberen op onze introducé dag

Op 25 april organiseren we weer een nieuwe introducé dag bij Balls and Arrows. Heb jij nog nooit geairsoft en wil je zien of het iets voor je is? Dan is dit een perfecte kans. We laten alleen mensen toe die nog nooit hebben geairsoft, of pas één of twee keer hebben geskirmed.

Hoeveel kost het?

Balls and Arrows hanteert twee huursets. Één set (de standaard set) bestaat uit een replica, overal, bril en een magazijn met BB’s. Is deze leeg? Dan kun je een zak BB’s kopen voor 10 euro bij Balls and Arrows. Hier kun je meestal de hele dag mee vooruit. De standaard set kost 47,50 voor de hele dag.

De Elite set heeft dan nog een vest (waar je je magazijn in kwijt kunt), pet en een extra magazijn (2 in totaal dus!). Deze set kost 52,50 voor de hele dag. De elite set is in een kleinere hoeveelheid aanwezig. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Verder wil je tijdens de lunch natuurlijk weer op kracht komen voor de rest van de dag, dat kan bij de bar van Balls and Arrows. Hier kun je hamburgers, worstenbroodjes, drinken en dat soort lekkers bestellen om weer aan te sterken voor het middagspel.

Waar kan je je aanmelden?

Je kunt je aanmelden via deze link, op de site van Balls and ArrowsOp vrijdag 27 maart gaat de aanmeld pagina online om 20:00Deze keer kunnen jullie je aanmelden op de site van Balls and Arrows. De link komt hier te staan en zal worden rond gemailed.

Heb je eigen gear en nog weinig tot geen skirm ervaring? Dan kan je je via deze pagina aanmelden op de introducé dag!

Het zal onze grootste introducé dag ooit zijn met 50 huursets in totaal en een veld dat twee keer zo groot is dan normaal!

Wij gaan weer leuke scenario’s verzinnen zodat je een klein deel van de sport kunt ervaren. Na deze dag kun je in ieder geval goed zien of deze sport iets voor je is of niet.

We hopen je te zien op 25 april in Lelystad!

Zie hieronder nog drie video’s van eerdere introducé dagen bij Balls and Arrows.

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Comments

 1. Richard says:

  Wat is de minimale leeftijdsgrens voor dit introductie event.
  Onze zoon is 14 (september wordt hij 15) en zou hier graag aan mee willen doen met mij.
  Mag dit?

  Groetjes richard

  • Hi Richard,

   Jammer genoeg geldt ook voor dit soort dagen dat je minimaal 18 jaar oud moet zijn. Mee kijken kan, maar mee doen is niet mogelijk.

   Groet!
   Jan

 2. Gerjo/RedruM says:

  Hallo,

  Zijn de kosten dus alleen voor een huurkit en inclusief entree? Of moet je bij de huurkit nog entree betalen?
  Ikzelf heb een nabv pas, nog geen replica etc..nog druk opzoek naar een niet te duur.beginners setje…kan ik ook mee skirmen?

  Thnx alvast.
  Gr
  Gerjo

  • Hi Gerjo,
   Nee dit zijn de totale kosten van toegang en huur. Wanneer je zonder eigen gear komt ben je natuurlijk vrij om een huurkit te pakken.

 3. Gerjo/RedruM says:

  Oke perfect….ik.ben nu aan het kijken voor.een ICS m4 R.I.S crane stock…
  nog even kijken voor een smartcharger en extra mags…dan ben ik inprincipe klaar voor een skirm…neem aan dat de entree met eigen replica op.25 euro zit?

  • Als je met eigen replica wilt komen is de entree gewoon normale toegang van B&A idd. We willen een lijst aanleggen van mensen met eigen gear. Dan kunnen we daarmee het evenement opvullen. Die komt later vanavond online 🙂

 4. Gerjo/Redrum says:

  Hallo Jan,

  Oke dat is goed. Ik zag op de website van B&A dat Nabv leden zich later konden inschrijven…Het is nu voor 90% zeker dat ik de ICS M4RIS crane stock ga kopen…Dus ik moet nog even wachten met inschrijven…
  Thnx voor je input en tot 25 april!
  Groeten,
  Gerjo

  • Klinkt goed Gerjo! Niet vergeten te checken of de FPS laag genoeg is. Dit kunnen winkels vaak al voor je regelen als dat niet het geval is.

 5. Gerjo/Redrum says:

  Hmm ik heb denk ik een probleem….Zag net dat mijn pas uit 2014 is…en heb geen nieuwe 2015 mogen ontvangen….Had eerst mijn lidmaatschap stop gezet na 2015, maar wil nu toch verder gaan….Dus heb de Nabv even een mail gestuurd ervoor…
  SUcces vandaag bij BH!

  Gr
  GErjo

 6. Hoi Jan,

  Ik ben lid en heb m’n eigen gear maar waar moet ik me nu inschrijven voor deze introduce skirm?
  ook heb ik een vraag omtrent zelf een introduce meenemen aangezien ik 2 setjes heb.
  (ook wil ik namelijk een paar vrienden zich laten inschrijven die het nog nooit gedaan hebben )

  gr.
  louis

  • Hi Louis, daar komt uiterlijk woensdag meer informatie over 🙂 Kort gezegd, voor mensen met eigen gear (zonder veel ervaring!) komt een losse lijst. We kijken hoeveel mensen we daarvan toelaten aan de hand van de verhuurde kits. Anders wordt het te druk.

   Je vrienden kunnen zich aanmelden via de link of idd via je eigen gear meegenomen worden.

 7. Gerjo/Redrum says:

  Helaas lukt het nog steeds niet met registreren op het forum…
  Het terrein is als ik goed had begrepen toch flink vergroot 😉 haha kunnen er ook wat meer mensen terecht haha
  Ik hou de pagina in de gaten, thnx Jan!

 8. Gerjo/Redrum says:

  Eigenlijk geen..Op de pagina waar je moet registreren vul ik me gebruikersnaam + email in je terug en druk op registreren..Dan kom je terug op dezelfde pagina, maar waar staat : Registreer je voor deze site dan staan er een groen streepje en direct daaronder een rood streepje..maar verder helemaal geen melding of wat…
  Heel vreemd

 9. Sjoerd Blankhorst says:

  Hallo,

  Wat is jullie adres in lelystad. Ik heb me ingeschreven voor de intorductiedag maar ik kan jullie adres zo nergens vinden.
  alvast bedankt!

  groeten,
  Sjoerd

 10. Sjoerd Blankhorst says:

  Top Dank u!

 11. Dennis says:

  Even checken, de mail van balls n arrows zegt het begint 10:00, acn zegt 9:00.
  Hoelaat ben ik nou aanwezig?

  • Hi Dennis,

   Ik heb het even nagevraagd, ik kom hier op terug. De site van B&A zelf zegt ook 09:00 begin dus ik ga daar van uit.

  • Gechecked; 09:00 is aankomst, om 10:00 willen ze normaal gesproken beginnen met skirmen. Dat zal morgen iets later worden. Maar 09:00 aanwezig is dus de bedoeling!

 12. Dennis says:

  Duidelijk!

Laat je horen!

*