Adverteren op ACN

Leuk om je te ontmoeten!

Wij zijn Airsoft Club Nederland, een airsoft team team van vriendelijke, eerlijke en tactische airsofters. Daarnaast vinden we het tof om startende airsofters op weg te helpen in deze nieuwe sport in Nederland. Daarvoor gebruiken we o.a. deze website en onze social media platformen. Op onze website staan artikelen over onderwerpen waar beginners wat aan hebben maar ook artikelen die ter vermaak dienen.

Adverteren op ACN

Door advertenties op airsoftclubnederland.nl te plaatsen krijgt je product of dienst een spotlight in onze community. Daarbij help je ons met het betalen van de hosting van onze website en platorm. Wij vinden het altijd leuk om samen te werken met bedrijven of personen die met de airsoft sport bezig zijn of iets voor de sport kunnen betekenen.

We hebben een media kit gemaakt met daarin de cijfers van onze website. Daarnaast doen we een aantal suggesties voor promotie. Denk bijvoorbeeld aan een review of banners op onze site. Maar er is natuurlijk meer mogelijk.

Op onze site, en youtube kanaal zijn al wat video’s te vinden waarin we gear en apparaten reviewen. Dat is, zoals gezegd niet het enige wat we doen, maar dit zijn hele concrete voorbeelden. Wij vinden dat ons platform een mooie centrale plek inneemt in de Nederlandse airsoft community. Op dit moment is het vooral een plek voor starters. Dit is iets wat we willen veranderen. DE uidige airsofter op onze site te krijgen.

Airsoft promotie

Een kleine teaser van wat er in onze media kit staat 🙂

Vul onderstaand contact formulier in om de media kit aan te vragen. Omdat onze website statistieken er in staan willen we dit niet zo maar openbaar zetten. We zorgen ervoor dat de media kit zo snel mogelijk opgestuurd wordt.