Airsoft reportage Schoten 7 oktober

Deze airsoft reportage wilde ik al een tijdje maken als try-out. Om te kijken of het airsoft publiek op een video als deze zat te wachten en of ik het kon maken. Het resultaat is onderstaande video. Hij is langer dan een normale video, maar ik kan je op deze manier wel meenemen door de hele missie. Je ziet waarom we voor bepaalde acties zijn gegaan en wat er gebeurde tijdens de skirm.

Het idee was ook om gelijk wat tips te geven en mensen via dit soort video’s te leren airsoften. En als je al airsoft kan het een leuke manier zijn om te zien hoe anderen spelen of om te zien wat je zelf had gedaan op dat moment.

Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd wat je van deze airsoft reportage vindt!

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Laat je horen!

*