Airsoft video: Gameplay montage Rik

Rik heeft sinds een paar maanden een GoPro waarmee hij airsoft gameplay opneemt. De camera gaat trouw mee naar iedere skirm. Na drie skirms heeft hij de beelden verzameld en een korte montage van het geheel gemaakt. De beelden zijn gemaakt op Bunker Hill en Balls & Arrows.

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Comments

  1. Tof Filmpje!

  2. Heel erg cool. *adding GoPro to wishlist*

  3. [F]airsofter says:

    Ik zie geen filmpje?
    Op ipad met ios7

  4. dam een goede film weer het wordt tijd dat ik ga spelen nu ik al mijn spullen binnen heb, krijg er gewoon zin in

Laat je horen!

*