Airsoft winkel introductie: Com-bat

Com-bat is een winkel, doorgegroeid uit een webshop. De zolder werd te vol, de garage puilde uit dus was er ruimte nodig! Het resultaat is een winkel in Geldermalsen, gerund door Maikel Lindsen.

Interview met com-bat

Maikel is zoals gezegd de oprichter van com-bat en uiteraard ook een airsofter! Vanuit die achtergrond is dit avontuur begonnen. Als vriendendienst repareerde hij replica’s van teamgenoten en vrienden. Dit begon echter zo hard te gaan dat hij op een gegeven moment over is gegaan op een webwinkel. Die zoals eerder gezegd, weer door is gegroeid in een winkel!

Het assortiment van com-bat

Maikel heeft gekeken naar wat er al op de markt was, en daar geprobeerd een aanvulling op te maken. Zo heeft hij bijvoorbeeld green BB, de Taclace en Batgear op de markt gebracht. Batgear is een eigen merk kleding en koffers, met de oranje vleermuis als logo.

com-bat airsoft

Een batgear koffer!

Op dit moment kan je als beginner en gevorderde airsofter goed terecht bij Maikel. Bijna alles tot aan de replica is er te krijgen en die replica’s liggen ook in de planning! Internals, van het merk modify, hangen ook in zijn toko, waardoor je ook als upgrader een bezoekje kunt brengen aan com-bat.

Om wildgroei te voorkomen focust Maikel zich niet in één keer op alle segmenten. Binnenkort wil hij beginnen met 5.11 en komt er een duurder/beter segment in de winkel erbij, zodat ook de ervaren airsofter bediend kan worden.

Schietbaan, workshops en advies

Wat com-bat een mooie unique selling point geeft, is een 30 meter lange schietbaan. Er zijn meer shops met een schietbaan, maar die halen naar mijn weten de 30 meter niet. Daarnaast heeft com-bat op het einde een DaVincie target staan, die gekoppeld is aan een TV scherm naast de schutter. Zo zie je heel direct waar je BB’s landen. Vaste klanten mogen hier gratis gebruik van maken en nieuwkomers betalen 5 euro voor een half uur schieten.

com-bat airsoft winkel schietbaan

De 30 meter schietbaan van Com-bat

Naast een schietbaan en winkel, is er ook een workshop ruimte. In samenwerking met Isreali Tactical wil Maikel hier workshops gaan houden. Tactische workshops over wapenhandelingen, CQB tips en andere spelverbeterende ervaringen. Ook voor starters die willen gaan sleutelen heeft Maikel plannen. Workshops die je leren welke upgrades je kunt gebruiken, welke soort accu’s er zijn en hoe je replica nou eigenlijk werkt staan op de planning.

Als laatste vindt Maikel het adviseren en op weg helpen van airsofters net zo leuk als het verkopen zelf. Het verhaal van een nieuwe klant die 3 uur lang in zijn winkel heeft gestaan, laat zien dat Maikel echt de tijd voor je neemt. Iemand die je niet zomaar wat probeert te verkopen, maar je echt wilt helpen.

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Comments

 1. drijfhuis says:

  PROMOTED!!!!!!!!

 2. hey ik dacht dat het ver weg was , woon in Mijdrecht (bij Utrecht) dus afstand is goed te doen .

  heb de nodige spullen nodig dus ik kom snel langs , Winkel inclusief schietbaan zien er zeer interessant uit .

  Tot gauw
  Robin

 3. Gisteren als beginnende airsofter langs geweest. Uitstekend geholpen met uitleg over gear en goede begin replica’s. Waar je op moet letten met het uitzoeken van gear, over wat voornamelijk praktisch is en niet alleen mooi… Meteen eerste setje aangeschaft en afspraak gemaakt om wat replica’s te testen. Mijn complimenten!

 4. Geen probleem! Heb alvast mijn essentiële Airsoft spullen gehaald, goede bril, headgear, masker etc. Voor het aanschaffen van de replica’s ga ik nog iets meer onderzoek doen, een goede mix zoeken tussen starter replica (geld) en kwaliteit. Ik hou jullie site in de gaten!

  gr,

  Harco

 5. Ziet er onwijs gaaf uit allemaal. Ik ben in Beverwijk geweest en daar stond SHOGUN. Ik had nog nooit van Airsoft gehoord maar nu ik me er meer en meer in verdiep lijkt het me een onwijs leuke sport. Hoe ga ik hier mee beginnen? Heb een aantal jaren bij de KSVR, schietvereniging in Rotterdam, gezeten maar dit werd erg duur. Denk dat dit een mooi alternatief is. Wil er graag meer van weten…….

 6. Hoi Jan,
  filmpje had ik al gevonden en had er veel aan. Ben nu bezig met de VOG. Verder heb ik via mijn collega’s ook een hoop info gekregen. Bleek dat 4 van mijn collega’s dit ook doen. Afwachten voor de volgende stappen…… Groetjes…..

Laat je horen!

*