Balls & Arrows airsoft locatie review

Balls & Arrows in Lelystad is de eerste airsoft locatie die het NABV certificaat heeft ontvangen. Hiermee kon Balls & Arrows de eerste open skirm van Nederland organiseren. Van te voren hadden veel airsofters de angst met hun gear door verfresten te moeten, aangezien Balls & Arrows ook een paintball organisatie is.

Is dit iets waar je je zorgen over moet maken als airsofter en is Balls & Arrows de moeite om heen te gaan?

Balls & Arrows is een locatie waar je zeker heen moet gaan. De organisatie probeert een zo leuk mogelijke dag te maken voor airsofters. Ze luisteren naar de feedback van spelers en komen met leuke missies. Het terrein wat in gebruik was, was ongeveer 2 hectare groot maar wordt in de toekomst uitgebreid. Ook de aankleding van dat terrein is nog niet helemaal af maar er wordt hard aan gewerkt. De marshalls letten goed op en grijpen in als het nodig is.

Kosten voor een dagje skirmen: €20,- (startaanbieding)
Tijden: Van 10:00 tot 16:00,-
Data: Balls & Arrows.nl

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Comments

  1. Martimen says:

    Vorig weekend de eerste skirm in Nederland bij balls & arrows gedaan en kan zeggen dat het goed bevallen is. Ondanks dat het terrein nog niet op zijn uiteindelijk omvang is en nog niet volledig is ingericht, vind ik het een geslaagd veld. Zeker missies rondom het fort (in aanbouw)
    Verder leuke originele missies, een enthousiaste organisatie, goede faciliteiten en niet geheel onbelangrijk, lekker dicht in de buurt 😉

Trackbacks

  1. […] hebben één skirm video en een video recensie van Balls and Arrows en een geschreven verslag. Check die als je nog niet zeker weet of je er wilt spelen. De 21e gaan […]

Laat je horen!

*