Chambers airsoft introdag – de ochtend

Airsoft een dag proberen terwijl er voertuigen rondrijden klinkt natuurlijk te gek! Dat vonden wij ook en daarom wilden we Area 57 graag helpen met het organiseren van een introducé dag!

De missie in de ochtend was relatief simpel. Diegene die op het einde de Chambers in handen had, had de ochtend gewonnen. Om de introducés te begeleiden en op weg te helpen, hebben we squadleaders uit ACN ingezet. Het was de bedoeling zoveel mogelijk bij je squad te blijven zodat we op die manier ook het spel konden “sturen”.

Mijn squad had als opdracht het dak op te gaan en vanaf daar de tegenstanders weg te houden bij de ingang. We waren gelukkig in positie voordat de tegenstander er was, die niet lang daarna kwam opdagen. Het contact werd steeds heviger en jammer genoeg kon ik Bravo (JORIS!!!) bijna niet bereiken op de radio. Ondanks dat hij één verdieping lager zat. Hierdoor moesten we hopen dat we ze op tijd konden weg schieten voordat wij zelf de klos waren. No back-up, all alone… Dit kon natuurlijk nooit lang duren.

Jammer genoeg werd ik op een gegeven moment uitgeschakeld en omdat ik al een keer gemediced was moest ik respawnen. Niet snel daarna verloren we het dak en de chambers.

De rest van de ochtend hebben we op verschillende momenten een deel van de chambers gehad. Op een paar keer zelfs de hele chambers. Maar de tegenstander had ook zijn zinnen gezet op dit prachtige gebouw, en heeft ons er iedere keer uit gezet.

Het resulteerde in ieder geval in een spannende strijd met een CQB setting en afwisselend contact buiten.

Leuk om te zien ook dat de squad in veel gevallen goed bij elkaar bleef. Er werd gecommuniceerd en samengewerkt! Voor een introdag lang niet slecht!

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Comments

  1. robin97 says:

    wanneer komt het 2e deel met de voertuigen erop.
    want vond dit een erg vette video!

Laat je horen!

*