Contact & airsoft promotie

Leuk om je te ontmoeten!

Wij zijn Airsoft Club Nederland, een airsoft team team van vriendelijke, eerlijke en tactische airsofters. Daarnaast vinden we het geweldig om mensen te helpen bij het starten met deze fantastische nieuwe sport in Nederland.

Heb je dus vragen over de airsoft sport, Airsoft Club Nederland (ACN) en wil je met ons in contact komen? Stuur een e-mail, link op Facebook en volg ons op Twitter. Je kunt natuurlijk ook het onderstaand contact formulier invullen. We reageren zo snel mogelijk! Meestal dezelfde dag nog 🙂

Wij kunnen ook je product, bedrijf of organisatie promoten. Vraag daarvoor onze media kit aan. Dat kan via het media kit aanvraag formulier, onder aan deze pagina.

Adverteren op ACN

Door advertenties op airsoftclubnederland.nl te plaatsen krijgt je product of dienst een spotlight in onze community. Daarbij help je ons met het betalen van de hosting van onze website en platorm. Wij vinden het altijd leuk om samen te werken met bedrijven of personen die met de airsoft sport bezig zijn of iets voor de sport kunnen betekenen.

We hebben een media kit gemaakt met daarin de cijfers van onze website. Daarnaast doen we een aantal suggesties voor promotie. Denk bijvoorbeeld aan een review of banners op onze site. Maar er is natuurlijk meer mogelijk.

Airsoft promotie

Een kleine teaser van van onze media kit 🙂

Vul onderstaand contact formulier in om de media kit aan te vragen. Omdat onze website statistieken er in staan willen we dit niet zo maar openbaar zetten. We zorgen ervoor dat de media kit zo snel mogelijk opgestuurd wordt.