CQB chaos bij Ghost Town!

Met een man of 30 zijn in januari bij Ghost Town geweest om op gepaste wijze het nieuwe skirm jaar te openen. CQB is iets dat we nog niet zo vaak doen bij ACN dus vonden we het leuk om onze privé skirm op een CQB locatie te houden. We bedachten wat missies, een setje regels, verdeelden de groep in zwart tegen groen en gingen los!

CQB chaos bij Ghost Town

We begonnen gelijk met een missie waar geld koffers gezocht moesten worden. Zoals het wel vaker gaat bij kleinere settings, begonnen we daar pas naar te zoeken nadat we al flink wat heen en weer hadden geschoten. De objectives waren goed verstopt en ook niet alle koffers werden gevonden. Het leverde een mooie eerste game op waar we konden wennen aan de locatie.

Door de dag heen hebben we soortgelijke missies gedaan waar er van alles gevonden moest worden. In het begin van de middag hebben we wat meer scenario based missies gedaan waar wat roleplay in verwerkt zat. Dit wil ik graag laten zien in een toekomstige video! We hebben de dag afgesloten met het simpelere knal en ren werk.

Ik vond het grappig te merken dat het wat onwennig was om op je teammaten te schieten. Na een paar keer wen je er aan en wordt het de sport iemand te herkennen aan zijn “HIT!” ;). Maar toch, je voelt je nog extra schuldig als je iemand niet pangt of ongelukkig raakt.

Het was een ontzettend leuke manier om het jaar te openen en Ghost Town is voor dit soort werk een prima locatie! We hebben daar met alleen teamgenoten gestaan wat natuurlijk voor wat toffe momenten en perfecte FairPlay zorgt!

Volgend jaar weer jongens? 😉

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Comments

 1. Eviltwin-NL says:

  Hehe, CQB skirms lever veel meer actie beelden op 🙂
  Weer nice ge-edit Jan!

 2. hallo ^^
  als eerste wil ik ja even bedanken ^^
  dank je voor het plaatsen van deze video
  ik ben al lang bezigh met shooters ga vaak met nerv naar meets en dergelijke maar dat is het voor mij niet en ik wist voorheen niet dat dit bestond
  ben momenteel nog druk bezig met andere dingen maar ben van plan over een tijdje dit ook heel heel heel graag te gaan doen.
  moet nog wel gear en alles hebben, meer ben vooral benieuw hoevaak dit soort evenementen zijn en hoe het in zn werk gaat
  ik hoop hier een keertje wat op te horen en jullie misschien zelf binnenkort een keer te ontmoeten
  mvg

  Andy (aka shadow/ghost player)

  • Hey Andy!

   Graag gedaan 😀 Vind het leuk om zo mensen bij de sport te betrekken.

   Eigenlijk zijn er iedere week wel evenementen te vinden in Nederland. Inmiddels zijn er zelfs een paar locaties die door de weeks in de avond uurtjes wat organiseren. Dus, zoals een grote doe het zelf keten zegt: “Er is altijd iets te doen!” 😉

 3. helemaal top ^^ ik heb me al heel erg rond lopen orienteren en heb al een hoop gezien ik ben nu idd zewker van plan binnenkort een kleertje mee te gaan doen heb me ook ingelezen over vele regels en regelingen
  ik hoop straks super veel plezier te hebben met deze sport ^^

  nogmaal ty ^^

Laat je horen!

*