L96 (Well MB01) unboxing

De Well MB01, oftewel de L96, is een bekende sniper rifle dankzij games als Counter Strike. Jelmer heeft deze sniper rifle bij Taiwangun.com besteld en de camera aangezet bij het uitpakken!

De Well MB01

De Well MB01 zit in twee losse stukken in de doos. Het is niet zo dat je replica gelijk terug mag naar Polen, maar zo blijft het pakket wat handzamer. 😉 Hij is eenvoudig in elkaar te zetten dankzij een meegeleverde inbussleutel en schroeven. Deze schroeven zitten overigens al in de daarvoor bestemde gaten, zodat je niet van alles kwijt kunt raken. Alleen aandraaien is dus genoeg.

In de doos van de Well MB01 zit een meegeleverde bipod, telescoop (Normaal gesproken zitten deze twee onderdelen er niet bij, Jelmer heeft geluk gehad 😉 ) speedloader, 2-point sling, en 3 magazijnen (25 bb’s per stuk). Er zit ook standaard een precision barrel in. Zo heb je gelijk een mooi begin platform. De MB01 is vooral gemaakt van kunststof met hier en daar een metalen onderdeel.

Het apparaat is een spring sniper wat ervoor zorgt dat hij niet heel erg duur in aanschaf is, voor ongeveer 100 euro kun je dit karakteristieke apparaat in huis halen. Meestal is het dan wel zo dat je er een aantal upgrades in moet stoppen om er echt goed mee te kunnen snipen. Dat is iets wat nog moet blijken bij dit apparaat, al begint Jelmer gelijk met een licht geupgrade sniper dankzij zijn upgrade setje.

Well MB01

Well MB01

Voor zover je dat kan zeggen na een unboxing, lijkt deze sniper een leuk apparaat te zijn voor het geld. Nu nog even goed testen op de Nederlandse skirmvelden en wellicht later, een review! Jelmer, bedankt voor je video en veel plezier met de Well MB01!

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Comments

  1. Hah… Maatje heeft deze laatst gekocht bij Graziani, met bipod en scope, was 300 euro kwijt….

  2. Misschien een tip voor je maat om volgende keer bij meerdere airsoftwinkels te kijken voordat hij wat koopt? scheelt hem een hoop geld op die manier

  3. Sniper Peter says:

    Welke scoop en bipod wordt aangeraden bij deze Sniper? En kan elk scoop en bipod erop bevestigd worden?

Laat je horen!

*