Lid worden van Airsoft Club Nederland?

Lid worden bij Airsoft Club Nederland kan op dit moment alleen op uitnodiging. Omdat we al een leuke groep leden hebben, willen we niet aan de lopende band nieuwe leden toevoegen. Wel zijn we altijd op zoek naar leuke, goede en toffe aanvullingen voor ons team.

Voordat je een uitnodiging krijgt om aspirant te worden, willen we je eerst goed leren kennen. Omdat we staan voor een vriendelijke, eerlijke en open speelstijl, willen we zeker weten dat onze toekomstige leden hier perfect in passen en dit uitdragen. En natuurlijk leer je elkaar wat dat betreft, het beste kennen via een één of twee skirms.

Je kunt via ons forum alvast laten weten dat je lid wilt worden. Maar geef dit nog een keer duidelijk aan als je mee gaat naar een skirm. Dit kan in het topic van het skirm event en op de skirm zelf.

Het is geen garantie dat je na één of twee skirms ook daadwerkelijk een uitnodiging krijgt. We zijn op zoek naar nieuwe spelers die actief zijn, met wie we een klik hebben of iets anders toevoegen aan ons team. Het niveau en je rol maken dus niets uit.

Mocht je een uitnodiging krijgen, dan ga je verder als ACN aspirant. Deze periode duurt 6 maanden. In die 6 maanden is je opdracht om alle ACN leden te leren kennen. Daarnaast laat je zien hoe je in de groep past, hoe je nieuwe dingen oppakt, hoe actief je bent en hoe awesome je wel niet bent!

Na die 6 maanden krijgen alle ACN leden de kans om een stem uit te brengen. Bij voldoende “Ja” stemmen wordt je uitgenodigd lid te worden van ACN.

  • Als ACN lid verwachten we dat je minimaal één keer per twee maanden mee gaat skirmen;
  • Je aan de regels van de NABV houdt;
  • Je werkt binnen de hierarchie van de squad;
  • De drills gebruikt die we als team gebruiken.

Met ons mee skirmen als niet lid

Ook als niet lid ben je van harte welkom om met ons mee te gaan naar skirms. Evenementen waar we dit leuk vinden, posten we daarom in het skirms gedeelte op ons airsoft forum. We vinden het hartstikke leuk om met vrienden van ACN te skirmen en als we je eenmaal kennen, nodigen we je ook uit op eventuele privé events. Wees dus niet teleurgesteld als we een tijdelijke ledenstop hebben of je niet lid kan worden.

Via Facebook kan er natuurlijk ook van alles gevraagd en geregeld worden.

Vergeet je niet aan te melden op ons forum waar je alvast in contact kunt komen met andere (aspirant) leden en vrienden van ACN.

We hopen je snel een keer te zien bij een skirm! Tot snel!

We helpen je graag verder

Wil je toch graag een team hebben om je bij aan te sluiten, maar zitten wij vol? Dan helpen we je graag verder. Inmiddels hebben we een aantal teams die we goed kennen en waar we je graag naar toe sturen. Er is ook een facebook groep opgericht door één van onze bevriende teams waar je een oproep kunt plaatsen.