Nieuw airsoft forum!

Sinds vandaag hebben we een nieuw airsoft forum! Het oude forum was al een tijdje traag en miste wat functionaliteiten. Het werd dus hoog tijd om over te stappen!

Nieuwe airsoft forum

Het mooiste nieuws is dat je geen nieuw account hoeft aan te maken. Jammer genoeg kunnen we niet alle berichten over zetten naar het nieuwe forum dus we hebben geprobeerd de recente topics over te zetten. We zijn aan het kijken of het leuk is om ieders post count over te zetten, maar dit ligt er aan hoe makkelijk dat te doen is ūüôā

Een andere belangrijke vernieuwing zijn de notifications. Wanneer je een topic hebt gestart en iemand reageert daar op, dan krijg je daarvan een melding. Dit kan je natuurlijk aan en uit zetten in je profiel. Een andere nieuwe functionaliteit. Iedereen heeft een profiel met daarop wat informatie en badges die je hebt verdiend.

Die badges zijn ook een nieuwe ¬†toevoeging. Dit zijn een soort “trophies” of “achievements” die je kunt unlocken door forum activiteiten of airsoft activiteiten. Er is een speciaal topic om een claim te leggen op √©√©n van de airsoft badges die we hebben.

Je kunt op je profiel instellen welke 3 badges je wilt tonen bij iedere post. Zo doe je het tenminste niet voor niets ūüėČ

Ook een veel gevraagde feature zijn priv√© berichten en een recente berichten pagina. Dit zit allebei in dit nieuwe systeem. Op dit moment staat het forum “klassiek” ingesteld en laat het de categori√ęn zien. Maar je kunt ook naar een pagina waar alle recente berichten en reacties onder elkaar staan klikken. Zo is het allemaal wat makkelijker om te volgen.

Nog niet af

Het forum is nu op een fase waarmee wij durven live gaan. Maar er staan nog wat dingen op het to do lijstje. Het vertalen van het forum zou natuurlijk leuk zijn. Hier en daar werkt het thema van het forum nog niet lekker mee en zo zijn er nog een paar kleine dingen.

Mocht je dat soort zaken tegenkomen en dingen missen, laat het ons dan weten op het forum, Facebook, Youtube of één van onze andere kanalen.

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast worden over dit nieuwe forum als wij!

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Comments

  1. kan ook lid word airsoft club nederland
    groetjes peter

  2. Michel says:

    Ziet er goed uit Jan!

  3. Als ik vanuit het forum in wil loggen via facebook krijg ik een 403 error.
    Verder, goed bezig! +100

  4. Ciras vest van eagle industries te koop in perfecte staat en wel 15 pouches. Intresse kijk op marktplaats daar vind je hem zeker .

Laat je horen!

*