Nieuw terrein: Airsofters.nl

Gisteren kwamen we één van de eerste airsoft locaties tegen in Nederland. Het terrein wordt opgezet door Airsofters.nl, die ook gelijk bezig zijn een vereniging op te zetten. Het terrein ligt ergens in Gelderland. Een specifiekere locatie konden ze ons op dit moment nog niet meedelen.

Wel lieten ze weten dat het gaat om een groot terrein met zowel de mogelijkheid om binnen als buiten te spelen. We gaan hier sowieso een keer spelen en zullen dan zien hoe dit nieuwe terrein speelt. Maar misschien nog belangrijker, hoe de nieuwe vereniging van airsofters het doet.

We zijn benieuwd naar de organisatorische aanpak van Airsofters.nl. Gaan ze bijvoorbeeld toegewijde Marshalls gebruiken of laten ze de marshalls ook meespelen? Wat voor scenario’s gaan ze gebruiken? Wordt het ook mogelijk om te gaan huren? We zullen dit ongetwijfeld horen voordat airsofters het eerste event gaat opzetten.

Ze zoeken overigens nog mensen die willen helpen om het terrein speelklaar te maken. Mensen die geholpen hebben krijgen een verrassing.

Als de rest van het terrein er net zo veelbelovend uitziet als de eerste teaser en Airsofters hun zaakjes goed op orde hebben, kan het zo maar één van de vaste plekken worden waar ACN gevonden kan worden.

Kennen jullie nog meer clubs, verenigingen of personen die bezig zijn een airsoft terrein op te zetten? Laat het ons weten via een reactie, facebook comment of via het contact formulier.

Het is volgens Airsofters groot genoeg voor zowel binnen als buiten.

Het is volgens Airsofters groot genoeg voor zowel binnen als buiten.

 

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Comments

 1. kruimel says:

  Er komt waarschijnlijk ook een veld in harmelen, tussen utrecht en woerden!

  Ze zijn nog bezig met vergunningen e.d.
  Het veld zou zo’n 6 ha groot zijn beloofd weer wat!

  Ook zijn er activiteiten over een indoorhal on nieuwegein!

  Dit alles heb ik via airsoftevents.nl

  Groeten Remco

 2. Kijk! Dat is goed nieuws. Ik zal het eens in de gaten houden!

Laat je horen!

*