Nieuwe spelers introduceren tot de sport? Help ACN!

Airsoft Club Nederland is op zoek naar personen, bedrijven of organisaties die willen en kunnen meehelpen, onze introduces (30+ and counting!) te introduceren tot de airsoft sport! Heb je interesse? Neem contact op via de bekende kanalen (facebook, twitter, forum of website) of mail info@airsoftclubnederland.nl. Bellen kan ook uiteraard! Maar gelieve een e-mail te sturen dat je telefonisch contact wilt, of laat je nummer achter.

We zouden graag met een leuke oplossing komen zodat we geen lange wachtlijsten krijgen en meer mensen kunnen laten starten in deze fantastische hobby! Uiteraard is het haast onmogelijk alle 30 introduces op één dag te laten spelen vanwege alle agenda’s. Maar we zijn aan het rondkijken naar oplossingen om de lijst wat sneller door te komen.

Ik ben op vakantie van 8 tot 22 juni en zal proberen zo nu en dan de mail proberen te checken. Misschien wat onhandig voor snel contact, maar we wilden dit bericht vast online zetten.

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Laat je horen!

*