Operation Thunderstruck – de ochtend

Een paar weken geleden zijn we weer naar 3Division gegaan die Operation Thunderstruck had klaar staan. Het doel van Black Cobra dit weekend was om de voorsprong op de SFRT te vergroten.  In de video laat ik een paar momenten zien door de ochtend heen.

Operation Thunderstruck – de ochtend

Vanuit ACN zijn we op de zondag met ongeveer een man of 18 gaan skirmen. Daar zaten leden, aspiranten en vrienden van ACN tussen. We hadden ons zoals altijd georganiseerd als platoon, bestaande uit 3 squads waar ik weer Platoon Leader van ben geworden. De objective van die ochtend was de Ho Chi Minh spawn te veroveren en vast te houden. Na het fluitsignaal zijn we als een gek gaan rennen en we kwamen eigenlijk weinig tot geen tegenstand tegen. Het zag er naar uit dat de SFRT op iets anders had ingezet, wat voor ons natuurlijk goed uit kwam. De spawn was al snel van ons en vanaf dat moment zijn we heel rustig de linie naar voren gaan schuiven.

Door de ochtend heen hebben we één keer een felle tegen aanval gehad wat echt te gek was. Overal hoorde je AEG’s ratelen en het was spannend om je linie steeds dunner te zien worden. Op de radio was continu verkeer wat het zenden wel moeilijk maakte, maar het verhoogde de sfeer enorm. Uit het niets kwamen er ineens 6 tot 8 SFRT spelers in onze rug die ook nog eens de spawn veroverden.

Gelukkig stond er net een grote groep Cobra’s te spawnen dus na het verhuizen van de spawn, zijn we met iedereen in de tegen aanval gegaan. Na een kort gevecht hebben we de spawn weer terug veroverd en was Ho Chi Minh weer in handen van de regenwormen. Het volgende doel was de SFRT base.

Na wat reorganisatie en verplaatsing is er een grote aanval op de SFRT base ingezet. Jammer genoeg was ons team net te laat met het veroveren van de dog-tag van de SFRT CO, maar de drugs en het geld hebben we wel weten te stelen! Dit was het mooie eind resultaat van de ochtend.

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Comments

 1. Lockheed says:

  Mooie video jan, leuke plaatjes er in ook haha. Tijd dat ik weer eens ga skirmen op bunker hill.

 2. Deathcrew says:

  Leuke Video!
  Het ziet er daar gigantisch uit en denk dat ik daar ook maar eens een keer heen ga om te kijken / skirmen.

  • Hey Marlon, thanks 😀 Ja het is één van mijn favoriete locaties. Zeker een keer heen gaan, maar dan wel als Black Cobra natuurlijk he 😉

 3. Ha Jan, vette video! We hebben de SFRT hard ingemaakt! We hebben trouwens wel de dogtag van de CO veroverd, dit heeft onze Squad gedaan (delta)! Ook leuk om mezelf tegen te komen in het filmpje op het einde (de medic) haha.

  Was een zeer geslaagde dag!

  • Hi Luc!

   Bedankt man! Ja het ging echt geweldig 🙂 Ik dacht dat we hem in de middag wel veroverd hadden maar in de ochtend niet 😮 Maar dan heb ik dat dus gemist. Nice job! Tof om te zien wie er bij het gezicht van de medic hoort haha! Heb een aantal keer van je diensten gebruik moeten maken die dag <3

 4. Twinfromhell says:

  Yes laatste 2 seconden kom ik ook nog in beeld w000000t 🙂 (tweede medic links achter)

 5. Het was een waar genoegen om in je squad the spelen Jan 🙂 Kan niet wachten tot de volgende keer!

 6. wolle19 says:

  Beetje laat:p maar leuke video Jan! Was echt leuk weekend.

Laat je horen!

*