Robin tijdens de introdag

Op onze laatste introducé dag hebben we als team afgesproken dat ACN leden van de objectives af moesten blijven. Dat deze regel eigenlijk alleen voor Robin is opgesteld is een tot nu toe, goed bewaard geheim.

Robin gaat namelijk zoals jullie hebben gezien, als een wervelwind over het veld heen. Op onze tweede introducé dag was hij ook diegene die er met de V.I.P. vandoor ging in de eerste paar minuten. Terwijl we juist hadden bedacht dat er een mooie strijd om die persoon zou los barsten. Vandaar de regel dat ACN leden van de objectives af moeten blijven.

Robin’s andere tactiek ging ook al niet op. tijdens de introducé dag waren er namelijk niet zo heel veel pistolen om te lenen, dus heeft Robin zijn SAM-R P* maar meegenomen.

Desondanks komt er weer een heel assortiment aan knife kills voorbij, pangt hij een aantal mensen en heeft zich ook als “vrijwilliger” gemeld voor de V.I.P. missie.

En om het allemaal af te maken heeft hij deze video ook nog zelf gemonteerd!

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Comments

 1. Lockheed says:

  Waren er Engelse introducés ?

 2. Hi!
  Ja er was er één inderdaad! 🙂 Ik geloof uit Hongarije of die hoek.

 3. Ben die dag 2 x geknived Door Robin. Hij ging als een speer over het veld. 😀

 4. John Dorst says:

  klinkt zijn replica echt zo zacht? .. en komt dat door de silencer?

 5. Hi Arjan,

  Auch! Ik heb een keer een headshot gekregen van hem 😛 Zit in de video verwerkt ook nog eens die bastard 😉

  • Hi Jan, mij heeft in de film gepangt, toen zat ie in de sam site.( de jonge die aan kwam lopen) :S

   • Aaaah ok! Ja dat is helemaal mijn fout zoals je wellicht in een latere video zal zien. Ik ben langs de sam gelopen, en heb er over heen gekeken. Ik nam aan, als ik binnen één meter van die sam sta en ik wordt niet gepande of gehit, dat het dan wel veilig was… Bleek dat Robin er ligt hahaha!

    Op mijn GoPro beelden zie je ‘m zelfs nog liggen terwijl ik over de sam site heen kijk 😛

 6. Hi John,

  Zijn replica werkt op lucht en hij heeft er alles aan gedaan hem zo stil mogelijk te krijgen. De silencer doet wel ietsjes maar volgens mij het minst van alles.

 7. John Dorst says:

  klinkt enorm vet! .. kan niet wachten om weer te spelen

Laat je horen!

*