Skirmbeelden introducé dag

Op 12 april hadden we zoals jullie misschien wel weten, een introducé dag bij Balls and Arrows. Bart en ik hadden een actiecamera mee en hebben die door de dag heen natuurlijk van alles laten opnemen. Zo kunnen we jullie laten zien hoe het er aan toe ging op het veld, tijdens deze introducé dag!

Vanwege alle andere video’s die we klaar hadden staan heeft deze montage even op zich laten wachten. Ik heb zelf alleen de ochtend missie meegespeeld, Bart heeft wel de hele dag geskirmed.

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Comments

  1. Rickje1990 says:

    Mooie beelden. Nu ik ook eindelijk mijn AA heb kan ik niet wachten op de volgende skirm. Jammer dat ik nog even moet sparen voor gear, ik heb gehoord taiwangun als goed adres 😉

    Mooie beelden, leuk met dat sprong en overgenomen. Ik hoop dat TTD deel 1 herhaald wordt in augustus.

  2. netjes mannen …

Laat je horen!

*