Spartac AK’s unboxing

Spartac is volgens Gunfire een vergelijkbaar merk als Cyma. Het kost niet veel, maar presteert in verhouding met de prijs, redelijk goed! In deze preview neem ik beide AK’s alvast met je door, fresh out of the box!

Spartac AK’s

De Spartac AK’s zijn van buiten, allebei bijna helemaal van kunststof. Alleen de outer barrel is van metaal. Ik moet zeggen dat ze zwaarder en degelijker aanvoelden, dan ik van te voren had ingeschat. Ik vind het hout van de AK 47 er goed uit zien, voor een plastic materiaal. Ik heb ze wel eens slechter gezien.

Jammer genoeg is er van de AK 74 (de tacticool AK) al een slingmount afgebroken. Hij kwam gebroken uit de doos, dus laten we hopen dat dit gewoon een pech geval was.

De prijs van deze AK’s ligt om en nabij de 80 euro.

Ik wil hier minstens twee skirms mee doen om ze goed te kunnen testen, dus de review video zal nog even op zich laten wachten.

Spartac AK47

De Spartac AK47

 

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Comments

 1. Ziet er leuk uit Jan, ben benieuwd naar de review
  Kijken of ze het uit houden 😉

 2. Jobthecop says:

  Ik moet je eerlijk zeggen dat de ‘houten’ versie er op de video slecht afgewerkt uitziet. Ik vind de tweede veel mooier, maar goed, dat is een kwestie van smaak. Ik had van de week een mp5sd3 van G&G in mijn handen. Daar zou ik het wel mee kunnen….

  • Hi Job!

   Bedankt voor je bericht. Ik denk dat je t idd wel beter ziet, de afwerking, op de houten ak.

   En idd! Ik gok dat die g&g wel erg vet is! Kost alleen ook geen 80 euro :0

 3. Zoals ik al op je verjaardag zij heb ik enorme twijfels bij deze replica’s. Ze zijn gammel, bijna alles is van plastic, en er ging al wat stuk door gewoon normaal gebruik. Ik ben benieuwd :blij:

 4. Ja! Ik ben ook benieuwd 🙂 Maar nog steeds, wat wil je ook voor 80 euro. Ik ga wel proberen ze langs cyma aks te leggen voor de vergelijking 🙂

 5. Khad een vergelijking gezien van de internals van CYMA en Spartac, te zien in deze video: https://www.youtube.com/watch?v=W1t0IDARyjk

  Ook range test, internview met airsoft spelers die alle 4 modellen hadden uitgetest.

  SRT-11 dan toch maar besteld, ben benieuwd 😀

 6. Hoi Jan,

  Ik zag bij Gunfire dat ze nu ook M4 modellen hebben van Spartac
  Voor de zelfde prijs ongeveer , eigenlijk geen geld he?

Laat je horen!

*