Terrorist Town met je schoonmoeder

Tijdens onze familiedag hebben we een aantal keer Trouble in Terrorist town gespeeld. Een luchtige missie die we tussen de serieuzere missies door hebben gedaan om het voor de familie ook leuk te houden. Dat we dit zelf ook een hele toffe game-mode vinden voor privĂ© events hebben we er maar niet bij verteld 😉

Terrorist Town met je schoonmoeder

Bij Terrorist Town krijg je willekeurig via speelkaarten een rol toebedeeld. Er zijn burgers, terroristen en een sherrif. De sherrif mag de anderen vragen om bewijs van hun rol. De terroristen moeten natuurlijk iedereen zien uit te schakelen en de burgers moeten met zijn allen de terroristen uitschakelen.

Ik kreeg deze ronde een burger rol toebedeeld. Omdat ik wat chaos wilde creëren wilde ik mij als burger verdacht maken. Ik besloot iedereen uit te nodigen op een thea party en snel te beginnen met beschuldigingen.

Op een gegeven moment komt mijn vriendin en haar moeder aangelopen die we zonder twijfel opnemen in de groep. We besluiten naar het dorpsplein te gaan om te kijken wat daar aan de hand is. Het blijkt dat er nog weinig gebeurt (dat is meestal wel anders!) en dat er nog nog een man of acht staat te wachten.

Ons groepje heeft inmiddels wat verdachte personen gespot en gaat een plan bespreken over hoe we dit kunnen aanpakken. “Wanneer we met zijn allen toeslaan moeten we de andere burgers jammer genoeg ook uitschakelen. Maar dan moeten we beginnen met de personen die alleen lopen, dan zijn we die vast kwijt.” Het klinkt als een fantastisch, onfeilbaar plan!

Op het moment dat we ons plan gaan uitvoeren duikt er een terrorist op temidden van ons! Het was mijn eigen schoonmoeder! Kundig maakt ze gebruik van het verspreidende groepje om mij en mijn vriendin te pangen. Gelukkig handelen de andere burgers goed en schakelen ze haar direct uit.

Het was de eerste keer dat ze mee deed en ze speelde het gelijk erg goed. Op geen enkel moment heb ik haar verdacht en mijn vriendin ook niet.

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Comments

  1. Van je familie moet je het hebben

  2. Unicorn71 says:

    Hahaha ik mag je schoonmoeder nu al!

Laat je horen!

*