Unboxing de Tokyo Marui HK416D

Na een jaar AFK te zijn in het buitenland komt Minh terug en schaft een Tokyo Marui HK416D aan om deze geweldige sport weer op te pakken. Om mijn jaloersheid een beetje goed te maken, mocht ik hem unboxen van Minh!

Tokyo Marui HK416D

Wat me direct opviel was dat Tokyo Marui het presenteren van de replica een stuk mooier aanpakt dan Specna Arms. Zodra je de deksel van de doos af haalt zie je dat je waar voor je geld krijgt. Er zit een mooie inlay in, de replica zit vast met klittenband en alles is netjes afgewerkt. Dit is alleen nog maar de verpakking van de replica.

Wanneer je de HK416D uit de doos haalt voel je ook dat je kwaliteit in handen hebt. Het gewicht, het materiaal (aluminium versus potmetal) en de solide bouwkwaliteit. Een wat bulky voorkant, de Hekler&Koch rear-sight en een grote stock voor een accu. De Tokyo Marui HK416D ziet er uit als een goede keuze!

Tokyo Marui Glock 22

De glock 22 die ik mocht unboxen had dezelfde “ooooh!” factor toen ik de deksel van de doos deed. De Glock lag netjes op me te wachten in een mooie inlay waarin alles netjes werd gepresenteerd.

De glock is van een kunststof, maar voelt ook weer degelijk en solide aan. Jammer genoeg ben ik de grootste pistool newb op aarde en kan ik de slede naar achteren trekken en de trekker over halen. Waar alle knoppen voor zijn en de dubbele trekker, geen idee…

Minh zal dit ongetwijfeld wel weten en zal het wellicht in een Gearshed video toelichten wanneer hij wat ervaring heeft met zijn splinternieuwe replica’s!

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Comments

  1. hatseflats says:

    De dubbele trekker bij de Glock is je in-trigger-safety 😉

    En het extra lompe knopje bij de charging handle van de HK416, is omdat deze ook door de navyseals gebruikt word. Aangezien de navyseals zowel op het land als in het water opereren (duiken) is de charging handle aangepast, zodat men deze met duikhandschoenen beter kan bedienen 🙂

Laat je horen!

*