Win gratis toegang bij Balls and Arrows of BB’s bij Bushmaster!

We hebben laatst op onze facebook de 300 likes gehaald. Ik riep in het bericht eigenlijk voor de grap dat we onderhand eens wat moesten gaan weggeven. Maar het gebeurde nog ook! Bushmaster wilde wel een set BB’s (4200 in totaal) weg geven en Balls and Arrows gooide daar nog een leuk pakket boven op! Wil je een keer skirmen in Lelystad zonder te betalen? Of een hoop nieuwe munitie? Doe dan snel mee met deze leuke actie en wie weet win jij één van de twee paketten.

We hebben één skirm video en een video recensie van Balls and Arrows en een geschreven verslag. Check die als je nog niet zeker weet of je er wilt spelen. De 21e gaan wij er weer heen. Als je hebt gewonnen kun je misschien dan je toegangskaartje al inleveren en gelijk met ons mee doen! Als je nog niet zelf een apparaat hebt kan je alsnog mee doen met deze actie. Je zal dan alleen een keer als introducé met ons mee moeten zodat je een apparaat van ons kunt lenen.

Hoe maak je kans

Op onze facebook staat een bericht over deze actie. Like dat bericht om te laten weten dat je kans wilt maken.

Like vervolgens Bushmaster en Balls and Arrows op facebook. Zij verzorgen tenslotte deze actie!

Over één week, dus op 17 juli, stopt deze actie. We gaan dan twee namen uit de “hoge hoed” toveren en maken die later die week bekend via een video.

Dus als je ons nog niet liked op Facebook, is dit wel een leuk moment om dat te doen!

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Laat je horen!

*