Airsoft proberen? Ga mee als introducé!

Airsoft proberen

Wil je een dag lang airsoft proberen? Schrijf je dan in op onze mailinglijst en we houden je op de hoogte van onze introducé dagen. Omdat er zoveel mensen een keer willen airsoften, is het voor ons bijna onmogelijk om iedere keer mensen mee naar een skirm te nemen. We kunnen op die manier niet aan de vraag voldoen. Daarom zijn we introducé dagen gaan organiseren.  Dit zullen we met enige regelmaat doen zodat we jullie kunnen laten zien hoe leuk deze sport is!

Vind je het niks na een dagje? No hard feelings. Vind je het te gek? Dan heb je gelijk leuke contacten opgedaan die je kunnen helpen bij de start van je airsoft hobby. Laat via onderstaand contact formulier weten dat je interesse hebt om airsoft een keer uit te proberen en we nemen contact met je op.

Heb je interesse en wil je niet wachten op onze introducé dag? Vul onderstaand formulier in en dan kijken we hoe we je kunnen helpen. Er zijn namelijk een aantal locaties waar je een zogenaamde huurkit kunt huren. Je kan dan zelfstandig mee doen tijdens een openbaar event. 

Let op! Om te airsoften in Nederland, moet je 18 jaar of ouder zijn. Dit is wettelijk bepaald.

Dit werkt hetzelfde als dat je niet mag autorijden wanneer je bijvoorbeeld 12 jaar bent. Aanvragen van personen die onder de 18 jaar zijn, worden niet beantwoord.

Let op! In Nederland is het alleen mogelijk om als 18 jarige te airsoften. We kunnen geen uitzonderingen maken. Net als dat je geen uitzondering kunt maken om al op je 14e te beginnen met autorijden.