Airsoft proberen? Introducé dag 12 april!

Als jij airsoft wilt proberen zonder gelijk lid te worden van de NABV, dan moet je 12 april open houden in je agenda. Wij organiseren dan namelijk een introducé dag bij Balls and Arrows in Lelystad.

Airsoft proberen tijdens onze introducé dag!

Wij krijgen bijna iedere dag introducé verzoeken in onze e-mail. Wij kunnen jammer genoeg vanwege de grote vraag, niet makkelijk meer mensen meenemen naar een skirm. Vandaar dat we nu, dankzij Balls and Arrows, een introducé dag in het midden van Nederland kunnen houden. ACN speelt altijd met veel plezier bij deze gezellige organisatie, dus waren we erg blij toen we te horen kregen dat Balls and Arrows huurkits ging verzorgen.

Onze introducé dag in Lelystad, biedt plaats aan 35 intro’s. De prijs van een huurkit is 45 euro per persoon. Voor die 45 euro krijg je een huur apparaat en camouflage kleding. Je wordt verwacht om half 10 (9:30) en het zal tot half 5 (16:30) duren.

Airsoft proberen bij Balls and Arrows

Airsoft proberen bij Balls and Arrows

Wij gaan met zoveel mogelijk ACN leden mee skirmen en deze dag in goede banen leiden. Wij gaan jullie niet van het veld schieten maar zijn er puur om jullie te ondersteunen. Stel je vragen, vraag om advies en skirm gezellig met ons mee!

Wij gaan er zoveel mogelijk een normale skirm van maken! Zo krijg je dus precies te zien hoe je kunt airsoften in Nederland. Je krijgt een uitleg over je apparaat, een veiligheids briefing en vanaf dat moment gaan we skirmen. Niet eerst een bootcamp dus maar gelijk skirmen. We zorgen voor een setje leuke missies zodat je ook wat dat betreft echt kunt gaan airsoften.

Faciliteiten

Bij Balls and Arrows kun je in de pauze hamburgers en frikadellen bestellen. Ook kun je bij de bar allerlei soorten frisdrank bestellen. Er is ook een toilet gebouw aanwezig en een overkapping. Wanneer je aan komt zullen wij je opvangen en laten zien waar je je gear kunt ophalen.

Waar kun je reserveren?

We zijn nu nog even aan het kijken waar en hoe we je jullie laten reserveren. Het liefste regelen we gelijk een systeem zodat je je toegangskaart vooraf kunt betalen. Op die manier is je plek gelijk 100% vast en weten wij ook zeker dat er 35 introducés komen opdagen 🙂 Hierover zullen we later een bericht op de site zetten en de mensen op onze nieuwsbrief een mail over sturen. Wil jij geen informatie missen? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!

Hier is nog een keer de video van onze eerste introducé dag. Hopelijk tot 12 april!

)

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Comments

 1. Mauren says:

  ben benieuwd wanneer ik me kan aanmelden. eindelijk komt het wel goed uit en is in de buurt 🙂
  heb er zin in

 2. Klinkt interessant! Tot welke datum kun je je opgeven?

 3. olaf vet says:

  hoi ,ik wil graag aanmelden voor 2 personen ,wanneer kan dit?

 4. xander bijlsma says:

  is het ook mogelijk voor niet acn leden maar wel lid van de nabv ook te komen bijv met vriend of vriendin. en met eigen gear en moeten die dan het zelfde betalen of kunnen die voor iets goedkoper mee doen

  • Hi Xander,
   Sorry, maar op de eerste intro dag in NL, willen we in eerste instantie alleen intro’s en ACN leden toelaten. Bij een eventuele volgende dag willen we dit misschien wel proberen 🙂

 5. Nestocyl says:

  Samen met een paar vrienden ben ik erg geïnteresseerd in de introdag. Als inschrijven mogelijk is hoor ik het graag!

  Mvg,

  Michel

 6. xander bijlsma says:

  hoi jan
  dankjewel voor je reactie. als het zo ver is dat ook anderen mee mogen doen. zal ik kijken of ik met me pa en me broertje en paar vrienden kan komen.
  hopelijk tot snel

 7. Hallo Jan. Is er nog ruimte over? Of zitten jullie helemaal vol? Ik ben verder ook nog geen lid van de nieuwsbrief dus weet ook niet hoe ik me moet aanmelden en of dat nog kan.

  Mvg Tom

  • Hi Tom,
   Het kan zijn dat er een paar mensen afvallen omdat de communicatie niet helemaal duidelijk was over de regels. Hier sturen we later nog een mail over, dus het kan zijn dat er dan wat ruimte komt.

   Aanmelden op de nieuwsbrief kan nog steeds trouwens 🙂

 8. Kan die mail dan ook door gestuurd worden naar mij? Moet ik me daarvoor nog voor een specifiek iets inschrijven?

  • Hi Tom,
   Die mail gaat naar de mensen die zich hebben ingeschreven, maar ik kan de intro’s ook een mail sturen dat er mogelijk weer plek vrij komt dus dat ze het in de gaten moeten houden.

 9. Richard S says:

  Heeey mannen,

  Ik vondt, t echt ontzettend gaaf afgelopen intro-dag! Zou nog wel wat meer willen weten over andere evenementen, en hoe daar aan mee te doen, en hoe te beginnen als een “Novice” 😉

  Thanks voor een ontzettend leuk evenement!

  P.s. misschien volgende keer wat tijgerbalsem uitdelen want: “it hurts man…, it HURTS”, haha

  • Hi Richard,

   Cool om te horen! Wij vonden het ook erg leuk! 😀

   Als je eigen spullen hebt (uitrusting, apparaat, etc.) dan kun je je gewoon aanmelden op andere evenementen. Wanneer je dat niet hebt zul je moeten kijken of je ergens kunt huren. Maar ook in dat geval is het gewoon aanmelden, betalen en op komen dagen.

   Ik heb nog nooit meegemaakt dat er bij een briefing specifiek word gechecked of er first time, of startende airsofters zijn 🙂

   gehehehe! Ik liep ook als een opa na mijn eerste skirm! Dat is echt traditie volgens mij X’D

Laat je horen!

*