Airsoft in Nederland, locaties & shops op de kaart!

Airsoft in Nederland wordt steeds groter en kan op steeds meer plekken gedaan worden. Daarom hebben we een locatie overzicht gemaakt met alle speelvelden en locaties. Een makkelijker manier om te kijken wat er in de buurt ligt. Ook komen er steeds meer shops en winkels in Nederland die airsoft producten verkopen. Voor iemand die net begint is een fysieke winkel erg fijn! Je kunt dan van alles uit proberen en vragen. Gebruik ons shop overzicht van shops om te kijken welke winkel er dicht in je buurt ligt!

Airsoft locaties

Op deze kaart staan de airsoft locaties in Nederland die wij kennen. Op deze manier kun je makkelijk zien waar je eventueel wilt gaan spelen. Niet alle locaties zijn al bezocht door ons. Vandaar dat er niet overal een beschrijving staat. Zodra we een airsoft locatie bezocht hebben updaten we de beschrijving. Op die manier zie je ook wat voor soort locatie het is.

We proberen deze zo up to date mogelijk te houden.

Airsoft locatie toevoegen?

Missen we een locatie? Stuur een locatie in met het formulier onder aan deze pagina.

Voor een overzicht inclusief Belgische locaties kun je terecht bij AirsoftDB.

Airsoft winkels in Nederland

Ook hebben we de airsoft winkels in Nederland op de kaart gezet. Inmiddels zijn onze leden bij een aantal winkels langs geweest en hebben ze hun ervaring op ons forum gezet. Zo kun je zien of je de winkel een ritje waard vind! Je vindt een link naar de review op de kaart bij de betreffende shop.
Staat jouw airsoft winkel er nog niet bij of wil je dat we een keer langskomen? Stuur een shop in met het formulier onder aan deze pagina.