Airsoft proberen op onze introducé dag!

We krijgen nog geregeld vragen over een eventuele volgende introducé dag. Met de introducé dag willen we mensen airsoft laten proberen. Het werd daarom tijd om polshoogte te nemen bij Balls and Arrows, om te zien of ze nog plek hadden voor ons. Gelukkig bleek dit nog te kunnen op 11 oktober!

Airsoft proberen op onze introducé dag!

We zijn begonnen met introducé dagen omdat we graag mensen laten kennis maken met airsoft. Dit natuurlijk zo laagdrempelig mogelijk zodat je kunt zien of het wat voor je is in een basic vorm. Vind je het wat? Dan kun je zelf kijken op wat voor manier je verder gaat: milsim, casual of operator as f*ck 😉

Dit keer is het tarief om te huren 50 euro. Daar zit dan een complete set bij zoals een apparaat, kleding en veiligheidsbril. Natuurlijk krijg je er ook wat munitie bij. Mocht dit niet genoeg zijn, dan kun je bij Balls and Arrows tegen een schappelijke prijs een lading nieuwe BB’s kopen.

Inmiddels zijn alle introducé kits vergeven. Houdt onderstaande link in de gaten om te zien of er een plekje vrij komt. We zullen dit ook op onze Facebook delen wanneer dit het geval is. Er zullen, na overleg met Balls and Arrows, geen extra huurkits toegevoegd worden aan de introducé dag. Het blijft dus bij de 40 plekken die we nu hebben.

De inschrijvingen openen op 8 septemberInmiddels kan je je aanmelden op de introducé dag!

Simpelweg aanmelden op het event in onze agenda is genoeg om een plek te reserveren voor 11 oktober. Het event gaat sowieso door! Bij minder dan 20 aanmeldingen spelen we op een half veld.

Wil jij dus nog altijd een keer airsoft proberen voordat je volledig voor deze hobby gaat? Dan is dit een mooie kans. ACN leden zullen aanwezig zijn voor adviezen, begeleiding en gezelligheid. De rest van de aanwezigen zijn ook starters of first timers. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je gelijk van het veld geschoten wordt.

Tot de 11e!

Zie hieronder nog twee video’s van de laatste introducé dag bij Balls and Arrows.

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Comments

 1. ik wil wer graag bij zijn. alleen vraag ik me af hoeveel alles gaat kosten?

 2. He
  ik vraag me af hoe oud je voor het evenement moet zijn ?

 3. Hoi Jan
  Mogen alleen nieuwe deelnemers mee doen,Ik heb natuurlijk al een keer met een introducé dag mee gedaan….en mocht wel zo zijn, meedoen,mag je dan je eigen apparaat mee nemen?

  Gr Marlon

  • Hi Marlon!

   Nee hoor! Als jij nog een keer mee wilt doen ben je van harte welkom natuurlijk. Ik denk dat je met je eigen replica ook mag mee doen en dan de standaard toegangsprijs betaald 🙂

 4. Hoi Jan,

  Ik vroeg me af hoe het zit met de aanvangstijden enzo?

  Remco

 5. Hallo Jan,

  Hoelaat begint het?
  En is het mogelijk je eigen replica mee te nemen?

  Gr Joran

  • Hi Joran,

   Ik schat in dat het tussen half 9 en 9 uur begint. Maar dat horen we nog. Eigen replica is ok mits je natuurlijk NABV pas hebt. Toegangskosten zullen dan 25 euro worden neem ik aan. Dat vraag ik ook nog even na. Al kan je misschien net zo goed naar een normale skirm gaan 🙂 Je bent natuurlijk van harte welkom!

 6. Heb je voor deze introdag ook een pas/licentie nodig die verplicht is om een replica te kopen? Of kan je dat zonder doen? (Als het toch niet zo leuk is, is het jammer dat je eerst een pas/licentie hebt gekocht haha )

  • Hi Rutger,

   Nee hoor, je kunt die dag een keer airsoft proberen als introducé. Dan mag je op een introducé verlof mee doen. Vandaar dat we dit soort dagen aanbieden. Dan kunnen jullie het een keer proberen zonder gelijk een heel lidmaatschap te moeten betalen.

 7. Super om te horen! Zal dit direct op mn kalender zetten dan 😉

 8. Ik wil me ook aanmelden voor 11 oktober….
  Kan je terplekke betalen??

 9. Het is 8 september en ik kan de agenda niet vinden!
  Link?

 10. Hoi Jan,

  Zelf wil ik me inschrijven voor 11 oktober als introducé maar hoe zit het voor brildragers (ik zelf namelijk) met bescherming?

  Mvg Groet Arjan Kerkhof

  Ps. tot de 11e

 11. Heren, top dat dit georganiseerd word. Ik ga me zeker in schrijven. Maar mag ik om advies vragen qua kleding? Is het huursetje genoeg of moet ik er bijvoorbeeld nog wat onder dragen? Nog tips in die richting?

 12. John Dorst says:

  Hoi,

  ik wil ook graag naar de introduce dag komen maar helaas kom ik via de inschrijf link niet verder

 13. Marlon. V says:

  Oke thanx Jan…
  Ik ga me inschrijven 😉

  Gr Marlon

 14. een vriend van mij will ook een graag een keer met me mee airsoften en ik zit al een maandje of twee te kijken waar. Dit zou perfect zijn. Kunnen wij dan ook met ze tweeën komen? Aangezien hij mijn backup en gear gaat lenen om de kosten wat te drukken.

  Groeten jasper

  • Even ter verduidelijking. Ik snap dat ik dan niet kan meespelen maar vindt het ook prima om mee te helpen met bijvoorbeeld marshal zijn. Of om foto’s en video te maken. Gaat erom hij eens aan het airsoften snuffelt wat ik hem beloofd heb. Zal voor hem ook een stuk leuker zijn op zo’n introducee dag.

   • Hi Jasper! Sorry! Deze reactie helemaal gemist.

    Maar dat kan hoor! Word wat aan de drukke kant, maar dat was ook een reden waarom we niet nog een extra set introducé apparaten toevoegen.

    We moeten even kijken wie gaat marshallen en wanneer. Als we het rouleren kan iedereen een paar keer mee skirmen.

    Mijn vriendin gaat waarschijnlijk ook mee dus ik wil zelf ook wel in het veld staan haha!

    • Ok prima ik ga even kijken of hij ook kan dan. Mocht hij niet kunnen en je kan toch wat hulp gebruiken jan laat het me ff weten. Arnhem is niet zo ver dus kan ik me wel laten afzetten.

 15. remco says:

  Goede dag ik vroeg me zo af van wanneer er nou een skrim/ introductie dagen zijn ?? want ik krijg niks via de mail te zien terwijl ik wel de nieuws brieven binnen zo moeten krijgen maar ik krijg helaas niks binnen als vast bedankt

  • Hi Remco,

   In april komt er weer een dag. We gebruiken de nieuwsbrieven alleen als er weer een dag, concreet in de planning staat. Verwacht dus binnenkort de eerste informatie over de introducé dagen!

 16. Jo man ik wil graag mee doen alleen ben 14 maar ik ben zo een airsoft fanaat dat ik voor dat ik 18 word wel wil uitproberen of het wel wat voor mij is later als ikga spelen want k heb vrienden die airsoft doen maar die wonen in België dusja wil wel graag weten hoe het echt zit als ikga uitproberen en hoe het zit als ik 18 ben en ga spelen graag reactie terug

  Gr, kevin

Laat je horen!

*