Airsoften in Noord Holland bij Chapter Four!

Airsoften in Noord holland is hopelijk binnenkort mogelijk bij Chapter Four airsoft! Net niet tegen de afsluitdijk aan, zit een oud kart centrum, waar een paar bekenden van deze site bezig zijn een airsoft locatie op te bouwen!

Airsoften in Noord Holland

Deze oude bekenden zijn de mannen van Skirmshop samen met wat nieuwe gezichten. Ze hebben als doel een toffe cqb, dus indoor, locatie te maken voor alle airsofters in Noord Holland. Uiteraard zijn spelers uit andere regio’s ook welkom. 😉

Het oude kart centrum is 70 meter lang en 35 meter breed, wat een aardige afmeting is. Het zorgt er in ieder geval voor dat je in de lengte wel een stukje naar voren gaat moeten om de andere kant van de hal te raken. Mocht je een mooie geupgrade replica hebben met een range van 70 meter, dan gaat alle dekking er voor zorgen dat ook jij naar voren zal moeten.

Chapter Four gaat de hal namelijk voorzien van allerlei soorten dekking. Uiteindelijk moet er een soort dorpje komen in de hal. Inclusief een stukje weg, fontein en natuurlijk allerlei gebouwtjes! Het leuke is dat ze voorzichtig zijn met het toevoegen van ramen, zodat je de gebouwen niet kan gebruiken als bunkers. Hier en daar een raam zorgt er voor dat je de gebouwen echt in moet om ze te clearen.

Airsoften in Noord Holland

Zelfs auto’s komen in de hal voor extra aankleding, dekking en uitdagingen!

Om ervoor te zorgen dat je de gebouwen niet links laat liggen, komen er allerlei missies en objectives die met de verschillende gebouwen te maken gaan hebben. Chapter Four wil niet het simpele ballenknallen gaan faciliteren, maar wil echt toe naar tactisch samenwerken.

Er is nauw contact met de NABV, dus staat er weinig meer in de weg om dit tot een officiële airsoft locatie te maken.

Het lijkt mij echt een leuke locatie en ik werd erg enthousiast toen ik de ideeën hoorde van deze mannen. Er wordt dus goed nagedacht over kijklijnen, missies en (elektronische/computergestuurde) props. Ze zijn nu nog even hard aan het buffelen in deze hal, maar dit kan echt een toffe locatie worden! Ook de grote kantine is een mooie extra feature. Er zit zelfs een raampartij in die uitkijkt op de hal, zodat je onder het genot van een hapje of drankje, naar je buddies kan kijken die zich uit de naad werken!

Volg deze gasten op Facebook voor updates over hun locatie. Zo weet je wanneer het tijd wordt je aan te melden voor de eerste skirm.

 

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Comments

  1. Ik neem heel erg benieuwd naar deze locatie. Ik kam niet wachten er te skirmen

  2. Dit is echt wel vet! Met al dat slechte weer zijn die indoor hallen welkom. Echt dik om te zien hoe groot airsoft wordt in NL:)

  3. Dik om te zien. Kwaliteit comment.

Laat je horen!

*