Ares Amoeba AM-007 unboxing!

Geïnspireerd door de gameplay bij Chapter Four, ging ik op zoek naar een korte CQB replica. Dat werd de Ares Amoeba AM- 007!  Ik geef een preview van de kleinste M4 in mijn verzameling, in deze unboxing video!

Ares Amoeba Am-007

Zoals Fl4m3s87 op ons forum zegt, een CQB replica is natuurlijk geen must. Met wat oefening kan je ook met de standaard M4 prima CQB’en! Maar een mini M4 leek mij een toffe afwisseling ten opzichte van de lange M16 waarmee ik buiten skirm.

De Ares Amoeba AM-007 is één van de replica’s uit de Ares M4 pistool lijn. Er zijn een aantal modellen waarvan de AM-007 nog de relatief langste is. Één eigenschap die gedeeld wordt in deze lijn is de quick spring release, de electronic fire control system en de elektronische trekker.

Ook is de Ares Amoeba AM-007, net als zijn broers en zussen bijna volledig van kunststof. Niet het goedkopere ABS maar reinforced nylon. Dit zorgt voor een lekker licht gewicht en zou hem toch stevig moeten maken.

In de doos zit een foregrip, iron-sights, unjamming rod en natuurlijk de fantastische replica! Let goed op! Er zit geen acculader of accu in dit pakket.

Zondag 18 december ga ik dit monster voor het eerst proberen. Jammer genoeg niet in CQB setting, maar dat gaat in januari gebeuren hoop ik!

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Laat je horen!

*