KJW M700 Sniper Unboxing

Jeroen heeft ondertussen een aardig arsenaal verzameld. Maar iets voor de lange afstand ontbrak nog. Na een uitstapje naar België was dat gat gevuld met een KJW M700 (gas)sniper. Omdat veel van onze fans sniper idolaat zijn heeft hij met zijn GoPro een unboxing video opgenomen.

KJW M700 Sniper Rifle unboxing

Het is dus een “gas operated” sniper. Dat betekend dat je geen 500 FPS veer hoeft terug te duwen met het doorladen na een schot. Een soepel werkende bolt is het resultaat waardoor je tijdens het snipen makkelijk op je doel kunt blijven. Dat is tenminste de theorie. Nu nog uitproberen op een veld!

De sniper rifle heeft een kunststof afwerking voorzien van een rubber afwerking. Hierdoor voelt de sniper comfortabel aan in de hand. De KJW M700 take-down versie kan met een simpele beweging in en uit elkaar gehaald kan worden. Lekker makkelijk voor transport 😉

De magazijnen van de KJW kunnen 10 BB’s per keer aan, waardoor je natuurlijk al snel extra magazijnen nodig hebt.

KJW M700 scope

De scope die Jeroen voor de KJW M700 heeft gehaald.

 

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Comments

 1. Jordi says:

  Hele gave sniper,

  Maar wordt die niet onstabiel/onstevig van die ‘take-down’? Geweldig handige optie natuurlijk. Maar als de twee delen niet helemaal perfect aansluiten kan ik me ook voorstellen dat de performance daar onder gaat lijden.

  En die magazijnen zijn best wel prijzig zie ik. Bij unit13: € 49,99 voor een 10 round en € 65,95 voor een 28 round. Hoe doe jij dat, hoeveel magazijnen heb je? 5 magazijnen zijn al duurder dan de replica.

 2. postme says:

  Ik ben erg gedesinteresseerd in deze sniper.

  -Heb je al upgrades .
  -Wat voor upgrades raad je aan.
  -Hoe presteert deze in het veld.

Laat je horen!

*