Over Airsoft Club Nederland

Airsoft Club Nederland (ACN) bestaat al voor de legalisering van Airsoft in Nederland. Sinds de regulering van airsoft zijn we snel groter geworden. Ook hebben wij veel mensen in Nederland kennis kunnen laten maken met deze fantastisch teamsport.
De leden van Airsoft Club Nederland hoeven niet uit een bepaalde regio te komen. Iedereen is welkom. Het idee achter ACN is dat airsoft vooral een leuke tijdsbesteding is met vrienden, bekenden en onbekenden.
Bij Airsoft Club Nederland willen we graag bekend staan als vriendelijke eerlijke en tactische spelers. We zijn een casual team, maar dat betekend niet dat we niet bezig zijn met een mooi tactisch spel! Wat we met casual bedoelen is dat wij vinden dat airsoft een leuke hobby is en ons niet willen vergelijken met mannen en vrouwen die het echte werk doen.
Het enige wat wij vragen is dat je vriendelijk, eerlijk en tactisch speelt terwijl je de lol van het spel niet uit het oog verliest en dat jij je als lid ook voor ACN inzet. ACN bestaat door en voor elkaar.

De regels

De enige regel die Airsoft Club Nederland hanteert is: Speel netjes! 

Dat betekent dat:

  1. Leden van ACN niet vals spelen. Als je gehit bent geef je je gehit op.
  2. Onze leden niet op het veld de confrontatie met iemand opzoeken. Ben je het ergens niet mee eens dan spreek je die persoon netjes aan. Het liefste zelfs na de game.
  3. Laat een ander in hun eigen waarde.
  4. Als een “official” een beslissing maakt waar je het niet mee eens bent, accepteer het dan en bespreek het eventueel na de game met de betreffende official.

Maar boven al zijn de leden van ACN gewoon bezig met een leuke dag airsoften. Dus laat je zeker niet afschrikken door de richtlijnen hierboven. De meeste mensen doen dit al vanuit zichzelf.