Airsoft review: Begadi.com ACOG style reddot

Sinds ik wist dat ik een M4 wilde om mee te airsoften, wist ik dat ik er ook een ACOG op wilde hebben. Dat vind ik er gewoon op horen. Na een half jaar airsoften met mijn Dboys M4 was het maar eens tijd om een ACOG te scoren. In die tijd zat ik nog bij de weekend warriors en was onze hofleverancier www.begadi.com. Andere leden hadden daar hun reddot ACOG vandaan en waren tevreden, dus besloot ik ook mijn ACOG daar vandaan te halen. In deze video laat ik jullie de voor- en nadelen van deze ACOG style reddot zien.

Wat is jullie favoriete telescoop/reddot?

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Comments

 1. Dat je ACOG-style reddot niet direct op je carryhandle past ligt waarschijnlijk aan dat je een niet-vergrotend model gebruikt. Deze repro`s hebben de batterij aan de onderkant zitten, daardoor past dat niet. Als je een 4x vergrotend model hebt zónder reddot maar met de “originele” streepverdeling past dit veelal wel 😉

  Afstellen kun je eventueel doen door te zorgen dat je een multitool bij je draagt, altijd handig en kost je niet heel veel tijd 🙂

 2. Aaah! Kijk dat is even interessante informatie 🙂 Goed om te weten. Wel apart dat ze dan daarvoor hebben gekozen. Dat kun je natuurlijk zelf ook wel bedenken bij het ontwerpen ervan 😛 Nouja! Zoals ik zei ga ik een keer een adaptertje kopen. Want ik wil toch wel vaak een action cam inzetten en dat kan het makkelijkst op je helm. Als je reddot dan iets verhoogd wordt hoef je niet zo ver te bukken waardoor mijn helm soms iets voor mijn beeld kan komen.

  haha ja! Ik heb al vaker gehoord dat mensen standaard zon multitool mee hebben. Moet ik toch maar eens aanschaffen! Still tho! Het was makkelijker geweest als het gewoon draaiknoppen waren!

 3. Draaiknoppen zouden idd makkelijker zijn, maar ik denk dat de meest voor de hand liggende reden daarvoor is dat de afstand waarop deze optics vaak gebruikt worden geen directe aanpassing vereisen.

  De railadapter die je kunt gebruiken om je ACOG te monteren op je carry handle kun je ook via Begadi vinden, een search op “Carry Handle mount” en je hebt ‘m te pakken. Heb deze adapter zelf ook een jaar of 2/3 gebruikt icm. een ACOG, en werkt prima !

  Overigens een duim omhoog voor jullie video-reviews, kijken prima weg! Vooral mee doorgaan!

 4. Ja dat is ook wel weer zo. Hebt eigenlijk alleen maar knoppen nodig bij het inschieten.

  Aah! Thanks voor de tip. Kan ik gelijk bij de volgende serie bestellingen mee bestellen.

  En nogmaals bedankt! Goed om te horen ^_^ Ik hoop dus binnenkort mijn Dboys eens onder de loep te leggen!

 5. Coen Arends says:

  Hallo,

  Ik heb een gearjam in mijn splinternieuwe m4 zitten, zou een van jullie weten hoe ik hem weg moet halen.

  Met vriendelijke groet,
  Coen Arends

  • Hallo Coen,

   Inmiddels weet ik er sinds zaterdag wel wat van af ja. Weet je wat het probleem veroorzaakt of schiet je replica gewoon niet?

 6. Coen Arends says:

  Hallo Jan,

  Mijn replica schiet gewoon niet.

 7. Coen Arends says:

  Der-hollander.de zij dat het waarschijnlijk is gebeurt omdat ik hem niet heb gereinigd en de accu niet volledig heb opgeladen.

  Waar heb jij joun m4 gekocht ?

  Met vriendelijke groet,
  Coen arends

 8. Ok! Apart…

  Ik heb die van mij bij rsov.com vandaan.

Trackbacks

 1. […] Club Nederland heeft ook een review over dit […]

Laat je horen!

*