Bunker Hill airsoft locatie review

Bunker Hill, in Daarle is een nieuwe airsoft locatie die beheerd word door 3Division. Het is een oud munitie depot uit de koude oorlog van 14,5 hectare groot! Dat klinkt niet alleen groot, maar dat is het ook. 3Division organiseert hun skirms op een andere manier dan je misschien gewend bent. Ze hebben een lopende verhaallijn en gebruiken een hiërarchie van commanders en squadleaders om beide teams te organiseren. Is dit veld iets voor jou? Ik werd uitgenodigd door 3Division en vertel je mijn ervaring in deze video.

Bunker Hill

Deze locatie is dus wat serieuzer dan je gewend bent. Er is dus één overkoepelende team opdracht waarbinnen de CO kleine opdrachten geeft aan de squads. Op die manier blijft het spel een beetje in beweging. Naar mijn mening had dit iets meer gekund op zondag. Ook het hebben van een radio zal ervoor zorgen dat je ervaring beter word. Ook al ben je geen squadleader, je krijgt dan meer van het spel mee en bent minder afhankelijk van anderen.

Probeer wel zoveel mogelijk mee te nemen vanuit de safety zone. Vanwege de grote omvang het veld kun je net aan de “verkeerde” kant staan als je accu er mee kapt, waardoor je een lange wandeling in het vooruitzicht hebt als je naar de safety zal moeten terugkeren. In de safety zone heeft 3division wel gezorgd voor goede faciliteiten zoals stroom, wc’s en kun je naar binnen als het regent. Als je besluit een weekend te gaan hoef je dus niet te overleven in de natuur.

Bunker Hill is echt de moeite waard om in ieder geval één keer naar toe te gaan. Of je nou bij de Black Cobra’s of de S.F.R.T’s komt te zitten, je wilt gewoon dat jouw partij wint. Het grote veld, de bunkers en aankleding en de manier van samenwerken via de radio’s met je team is gewoon echt heel vet.

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Comments

 1. Vette review! Thanks,
  Video even gedeeld op mijn fb profiel! 🙂

 2. Michiel says:

  Goeie review (hier heb je echt wat aan als je niet bekend bent met het terrein en op zoek bent) en erg goeie video (slim begin (teaser), goeie opbouw en erg prettig om naar te kijken)!!

 3. Jeroen says:

  Gave review, ik ben echt super benieuwd en hoop dat ik mee kan eind aug begin sept.
  Met een beetje geluk ben ik dan nabv lid.

  Gr. Jeroen

Laat je horen!

*