Specna Arms SA-B02 – Unboxing

Al bijna een hele week lag de SA-B02 op mij te wachten. Een nieuwe replica die we mogen reviewen voor Gunfire. Maar het openen van een Gunfire pakket doe je niet alleen, nee, dat doe je samen met jullie!

Specna Arms SA-B02 Unboxing


De SA-B02 heeft het nieuwe SAEC systeem. Met dit systeem kan je binnen 30 seconden de veer vervangen, zonder de gearbox te openen. Of dat echt zo makkelijk werkt, is iets dat jullie gaan zien bij de review.

In ieder geval heb ik al wel gezien dat de B02 een toffe, korte replica is. Hij zit solide in elkaar, heeft een tan stock en grip en nog railcovers die toegevoegd kunnen worden.De replica is nog een stukje korter dan de SA-A01, wat hem in theorie nog geschikter maakt voor CQB.

Voor de afwisseling ga ik niet de review verzorgen, maar gaan Gert-Jan en Sander de replica onderwerpen aan een test. Gunfire heeft ervoor gezorgd dat de FPS prima is voor de Nederlandse skirm velden, dus kan de replica op 12 maart meegenomen worden naar onze training. Gelukkig is dat ook nog eens een indoor CQB locatie, dus kunnen we de replica op dat front, gelijk goed testen!

Kan je niet wachten op onze review, koop de replica dan via de Gunfire website.

 

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Comments

  1. wanneer komt de video waarin hij getest word online?

    • Hi! Hij is 12 maart voor het eerst getest. We willen een replica altijd twee skirms meenemen om te testen zodat we een goed beeld hebben.

Laat je horen!

*