Veluwe Airsoft, airsoft locatie preview!

Veluwe Airsoft is een aankomende locatie in Harderwijk. Voor een vast bedrag per maand kun je hier airsoften op zowel doordeweekse avonden als in de weekenden. Maandag 29 augustus konden 14 mensen een kijkje nemen op het terrein en met de organisatie in discussie gaat zodat het terrein verbeterd kon worden. Ik maakte hier natuurlijk graag gebruik van omdat ik heel erg benieuwd was naar dit nieuwe terrein.

Het terrein van Veluwe Airsoft

Het terrein van Veluwe Airsoft bevindt zich op het evenementen terrein van Veluwe Events. Op een luchtfoto is te zien dat er zich een paar crossbanen op het terrein bevinden. Van te voren vond ik dat maar een raar idee. Airsoften op en rond crossbanen? Hoe gaat dat werken en “voelen”.

Maar na deze locatie bekeken te hebben ziet het er wel uit als een hele toffe locatie! Juist vanwege de “rare” elementen zoals de crossbanen. De kleine hoekjes voor het boogschieten zorgen voor wat mini CQB en de crossbanen zullen weer meer als een woodland veld voelen. Al zullen daar de gevechten ook op hele korte afstanden gehouden kunnen worden.

Veluwe Airsof crossbaan

Één van de crossbanen die door het terrein lopen.

Door het veld heen is er ook genoeg ruimte om te flanken als de hoofdweg vast zit. Links is er een tunnel en rechts is een pad wat helemaal naar de achterkant van het veld gaat. Ook voor objectives zijn er genoeg locaties aanwezig. Kleine tuinhuisjes, tribunes langs de crossbanen en palen waar vlaggen in gehangen kunnen worden. Genoeg te doen dus!

Tenminste! Zo lijkt het, want we moeten het eerst nog maar eens ervaren. Dit kan op 8 september wanneer de testdag gehouden wordt. Houdt hun website in de gaten en block 8 september vast in je agenda!

About Jan

Ik ben in de airsoft sport gerold dankzij een vriend. Als gamer trok het me natuurlijk gelijk. Het leuke van airsoft is dat er net iets meer samenwerking en tactiek in voorkomt dan bij paintball. Maar bovenal is airsoft gewoon een leuk dagje rauzen met mede airsofters :)

Comments

 1. Je geeft aan dat de locatie misschien minder realistisch is als een bos. In mijn ogen is het eerder andersom. Een bos is meestal vrij recht-toe-recht-aan, terwijl hoe ik het nu zie dit terrein juist voelt als een verlaten gebied wat ooit bewoond/gebruikt is. Juist dat laatste voelt voor mij realistischer aan dan een simpel stuk bos.

  • Ja daar hebben we het ook over gehad op die avond. Ik vind zelf dat dat eerder van toepassing zou zijn in een oud dorp wat helemaal begroeit zou zijn. Hier zou dat ook wat meer bijdragen aan het verlaten gevoel. Als het allemaal overwoekert zou zijn 🙂 het is nu nog te schoon daarvoor vind ik. Maar thanks voor je reactie! Leuk om te zien dat je er zo over denkt.

 2. Wat een goeie terrein review weer. Geeft mij echt een goed idee hoe het eruit ziet en ik vind dat je de voor- en nadelen duidelijk en eerlijk naast elkaar zet.

  De Chroma Key ziet er trouwens al goed uit (altijd gepiel die weerkaatsing en de randjes 😉 ). Trouwens op mijn Safari browser (iPad/iPhone) zie ik de video insert niet terug op deze pagina (moest ff Googlen en gevonden via Youtube).

  “Vooral zo doorgaan”

  • Dankjewel! Altijd even afwachten of het lukt wat ik in mn hoofd heb haha.

   Ja! Die key ging echt een stuk beter dan ik dacht van te voren. Wil als ik niet teveel negatieve reacties op de nieuwe achtergrond krijg, ook investeren in lampen zodat ik het nog beter kan maken en het effect wat geloofwaardiger kan maken ^_^

  • Realneet says:

   Ik dacht op m’n iPad al iets te missen. Dank voor je comment, ik ga de vid zoeken 🙂 oh ja en ik heb zin in 8 september!

Trackbacks

 1. […] post Veluwe Airsoft, airsoft locatie preview! appeared first on Airsoft Club […]

 2. […] ik mijn airsoft weekenden vaak al vol geplanned en kon ik geen “follow up” maken van mijn preview. Op 8 december heb ik er tijd voor gemaakt en gingen we met een aantal ACN leden skirmen bij Veluwe […]

Laat je horen!

*